Kiddeaus.nl

Bekijk website

Houten speelgoed
Ruim assortiment
Duurzaam speelgoed

WoeWoe.nl

Bekijk website

Knutselpakketten
Bekende merken
Betrouwbare site

Hema.nl

Bekijk website

Bekende Nederlandse merk
Snelle levertijden
Veel keuze

Ikbenzomooi.nl

Bekijk website

Hippe baby kleding
Ruim assortiment
Gratis retour

Taftoys.nl

Bekijk website

Ruime voorraad
Groot assortiment
Uitstekende reviews

Speelgoed bestellen

Bij elk zwangerschap of geboorte hoort past natuurlijk een kado. Als je wat te vieren hebt moet je dat goed doen, vinden wij bij kraamcadeau.nl. Daarom kun je op deze website verschillende aanbieders van speelgoed, knustelpakketten en babyartikelen vergelijken, leuke aanbiedingen zoeken en natuurlijk snel laten bezorgen. Van duurzaam hout speelgoed, knutselpakketten, rammelaars, puzzels en nog veel meer.

Specialiteit

Kenmerken

Review

Informatie

Houten speelgoed
Duurzaam
Originele cadeaus

Ruim assortiment
Snelle verzending

Knutselen
Tekenen
Diverse merken

Duurzaam verpakt
Veilig betalen

Sinds 1926
Ruime keuze
HEMA kwaliteit

Goede klantenservice
Bezorgen & afhalen

Ruim assortiment
Bekende merken
Leuke kraamcadeaus

Snelle levertijden
30 dagen retouren

Compleet assortiment
creatief speelgoed
cadeau pakketten

Snelle levering en lage prijzen
Vriendelijke klantenservice

Babyspeelgoed

Baby speelgoed speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Vlak na de geboorte is knuffelen en aanraken voldoende. Praten en zingen vinden de meeste kindjes fijn. Vanaf ongeveer drie maanden kan je baby zelf al de eerste dingen vasthouden. Dat is het moment om het eerste speelgoed aan je baby te geven. Geschikt zijn speeltjes die de ontwikkeling en motoriek stimuleren. Door dingen aan te raken, ontdekken baby’s de wereld op hun eigen manier en tempo. Speelgoed wordt ontworpen en ontwikkeld met die ontdekkingsreis in gedachten. De aanbieders zorgen ervoor dat het van goede kwaliteit en veilig is. Kies voor een vrolijke rammelaar waarmee je baby geluid kan maken en zichzelf leert te vermaken. Een muziekmobiel of muziekknuffel kun je boven de box hangen. Met het opwindmechanisme aan de onderkant laat je muziek uit de knuffel komen. Zo creëer je een fijne en rustige omgeving in de box.

Het leukste baby speelgoed voor je kleine.

Het assortiment babyspeelgoed van deze aanbieders is kleurrijk en heeft veel patronen. Baby’s kunnen in het begin namelijk nog maar 30 tot 45 centimeter zien en zijn dus vooral gericht op vormen en contrasten. Een muziekdoosje of muziekknuffel in aanwezige kleuren is een leuke manier om de wereld te ontdekken. Er zit een houten ring aan die je baby kan vasthouden en waar je kindje naar kan grijpen. Er kan ook op gebeten worden. Kindjes stoppen nou eenmaal alles graag in hun mond. Naast educatief baby speelgoed zijn er ook knuffels en rammelaars in het assortiment.

1. Kiddeaus.nl

Op zoek naar speelgoed dat niet na één keer spelen uit elkaar valt? Speelgoed dat op een verantwoorde manier is geproduceerd en gemaakt is van duurzame materialen?

Bezoek Kiddeaus.nl

2. WoeWoe.nl

Bij WoeWoe vindt je kant en klare knutselpakketten, knutsel/- en tekenspullen en speelgoed voor kinderen. WoeWoe verzamelt de leukste merken duurzaam speelgoed en creatieve producten voor alle leeftijden.

Bezoek WoeWoe.nl

3. Hema.nl

Baby speelgoed speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Vlak na de geboorte is knuffelen en aanraken voldoende. Praten en zingen vinden de meeste kindjes fijn. Bij Hema.nl vind je alles voor je kindje.

Bezoek Hema.nl

4. Ikbenzomooi.nl

Ikbenzomooi.nl heeft een grote unieke collectie voor baby’s, kids en mama’s. Hippe babykleding en kinderkleding, toffe lifestyle items, mooie kraamcadeaus en het allerleukste speelgoed.

Bezoek ikbenzomooi.nl

5. Taftoys.nl

Bij Taf Toys vind je een ruim en gevarieerd aanbod baby speelgoed voor kinderen tot de leeftijd van ongeveer twee jaar.
Al het speelgoed is ontwikkeld vanuit het perspectief van de baby en de ouders.

Bezoek Taftoys.nl