Over Ons

Over Ons

Kraamcadeau.nl is gestart in 2022 met als doel het inzichtelijk maken van de verschillende leveranciers van cadeaus voor, rond en na de geboorte van baby. Daarbij wordt gefocust op bedrijven die thuisbezorgen.

Op dit moment werken we samen met enkele landelijke webwinkels waarbij je direct en eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. Op kraamcadeau.nl lees je alle informatie over de verschillende mogelijkheden, de prijzen, aanbiedingen en de bezorg mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Het platform achter kraamcadeau.nl wordt ontwikkeld door een ondernemer met ervaring binnen het cadeau en relatiegeschenken segment. Vanuit het kantoor in Houten wordt de website en het aanbod continue ge-update, uitgebreid en verfijnt. Het is niet mogelijk om bestelde cadeaus bij ons af te halen. Voor contact over bestellingen en aflever-mogelijkheden verwijzen we u graag door naar de klantenservice van de desbetreffende webwinkel.

Wat doen wij?

Met ons team proberen we consumenten inzicht te geven in de diverse aanbieders van kraamcadeaus. Voor elk feestje na een geboorte is wel een leuk cadeau te vinden, maar het moet natuurlijk wel op tijd bezorgd worden. De webwinkels waarmee wij samenwerken hebben we zelf beoordeelt op tal van aspecten en kunnen we dus met een gerust hart bij u aanbevelen.

Kraamcadeau.nl is een onderdeel van:

Tricol Relatiegeschenken BV
Postbus 126
3990 DC Houten